Locatie: 9030 Mariakerke (Gent) – fysiek
Functietype: fulltime
Dienstverband: onbepaalde duur
Verwachte startdatum: april 2024 (te bespreken)

OVER ONS

VS Advocaten is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in ondernemings-, sport- en strafrecht en advocatuur wil brengen van een buitengewoon niveau, mét maatschappelijk relevante juridische resultaten.   Ons team van toegewijde professionals streeft naar excellentie in alles wat we doen, en we zijn op zoek naar een enthousiaste Front Office Assistant om ons team te versterken.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Front Office Assistant speel je een cruciale rol in de dagelijkse bedrijfsvoering van ons advocatenkantoor. Je vormt het eerste aanspreekpunt van onze klanten en medewerkers die je met de grootste zorg en met een glimlach administratief ondersteunt. Je bent het uithangbord van de stijl en waarden van ons kantoor en verzekert de klanten en teamgenoten een warm, professioneel en discreet onthaal.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Allround ondersteunende administratieve, logistieke en facilitaire taken zoals eerstelijns klantencontact, telefonie, e-mail- en postverwerking, (lunch)vergaderingen en afspraken organiseren, verzorgen van ordelijke receptie en vergaderruimtes, gegevensinvoer, kopiëren, samenstellen, inventariseren stukkenbundels, afdrukken, scannen, dictaat uitwerken, bibliotheekbeheer, klassement en dossiers archiveren.
  • Office supply: beheer van kantoorbenodigdheden contact met leveranciers
  • Ondersteuning bij marketing en social media en de organisatie van inhouse events
  • Ondersteuning inzake algemene boekhouding: verwerken van leveranciersfacturen, voorbereiden, opmaken en versturen van verkoopfacturen en betalingen opvolgen

KWALIFICATIES

  • Diploma en/of ervaring in (juridische) administratie, onthaal of office assistance
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en je kan je vlot uitdrukken in het Engels en het Frans
  • Computervaardig en een goede beheersing van MS Office
    Gestructureerd met oog voor detail, stressbestendig en prioriteiten kunnen stellen
  • Flexibel ingesteld, zowel naar werkuren als naar takenpakket

AANBOD

Snelle opstart voor een voltijdse tewerkstelling
Uitdagende functie binnen een boeiende werkomgeving
Hecht team van enthousiaste collega’s in een prachtige groene omgeving rond Gent
Mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling
Competitief salaris aangevuld met extra voordelen

HOE SOLLICITEREN

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de vereisten? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar tina.tavernier@vsadvocaten.be. Elke sollicitatie wordt discreet behandeld.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en heten je graag welkom in ons team!