Van_Steenbrugge23.width-1920.jpegquality-75

contact

correspondentie

Durmstraat 29
9030 Mariakerke

info@vsadvocaten.be

t +32 (0)9 269 10 69
f +32 (0)9 223 00 47

vestigingen

VSA GENT
Durmstraat 29
9030 Mariakerke

VSA BRUSSEL
Stoofstraat 81 A 01
1000 Brussel

Openingstijden

Het advocatenkantoor is geopend
van maandag tot vrijdag tussen
8u.00 en 19u.00.

Afspraak maken?

Als u reeds cliënt bent, neemt u telefonisch of per e-mail met ons contact op voor een afspraak. Afspraken kunnen doorgaan in onze kantoren in Mariakerke en Brussel.

Bent u nog geen cliënt, dan kan u ons telefonisch of per e-mail contacteren voor een intakegesprek, zodat we samen met u kunnen aftoetsen of we uw belangen kunnen verdedigen.

Dit gebeurt op basis van meerdere criteria, zoals de waarde van het geschil, de ingeschatte kost, de draagkracht van de betrokken persoon, de kans op slagen, enzovoort. 

Na de intake kan dan een eerste afspraak worden vastgelegd voor een grondig gesprek waarna er een overeenkomst zal worden gesloten.

U BENT GRAAG VOORBEREID?

Heeft u recht op rechtsbijstand?

Het kan dat uw verzekeraar de advocatenkosten draagt, dus u doet er goed aan op voorhand al even uw polis en waarborg van rechtsbijstand te controleren of om aan ons te vragen dat voor u te doen. U leest meer over rechtsbijstand op deze pagina.

Mailt u ons?

Vermeld dan zeker uw naam, familienaam en een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Schrijf er eventueel ook bij wanneer we u kunnen terugbellen. Weet dat een e-mail geen beginpunt kan zijn van een klantenrelatie tussen uzelf en één van onze advocaten. Juridisch advies volgt pas nadat we een overeenkomst gesloten hebben.

Vertrouwelijke informatie

Zet geen al te vertrouwelijke of gevoelige informatie in een mailbericht. Het kan dat wij een partij met tegengestelde belangen vertegenwoordigen.