alex-vasey-PsNRM00Zb3g-unsplash

Strafrecht

Specialisatie en ervaring

De strafcel van VSA beschikt over een bijzondere specialisatie in onder meer de volgende materies:

Bijstand van A tot Z

VSA begeleidt haar cliënten van bij de aanvang van een strafrechtelijk onderzoek (en treedt in bepaalde gevallen zelfs preventief op) tot de definitieve uitspraak, het strafeinde en de afhandeling van een eventuele schadeclaim.

 

Gedreven team met all round kennis

Het gedreven advocatenteam rond vennoten Walter Van Steenbrugge, Christine Mussche en Johan Heymans staat zowel verdachten als slachtoffers bij met een grondige juridische kennis, een doordachte (proces)strategie en een open blik. Daarbij worden, afhankelijk van de materie waarop de zaak betrekking heeft, noties van onder andere de neurologie, psychiatrie, psychologie, sociologie en corporate finance betrokken en wordt geregeld beroep gedaan op onder andere verkeersdeskundigen, toxicologen, gespecialiseerde artsen en accountants. Ook werkt de strafcel voor bepaalde zaken (in het bijzonder in het ondernemingsstrafrecht) nauw samen met VSA’s ondernemingscel. Op die manier weet VSA elke steen in een zaak om te draaien.

In Binnen- en Buitenland

VSA treedt op in heel België (zowel in het Nederlands als in het Frans) voor alle rechterlijke instanties, administratieve en tuchtrechtelijke organen. Op internationaal niveau verdedigt VSA uw belangen voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens.

U kan ook bij VSA terecht voor buitenlandse strafprocedures, nu zij contacten en samenwerkingsverbanden heeft met advocaten-kantoren in verschillende andere landen.


Niemand is volledig
goed, niemand is
volledig slecht.