Vermogen en successieplanning: vanaf nu kunnen we u helpen

Hoe kan ik mijn partner beschermen als ik er niet meer ben?
Kan ik mijn vermogen overdragen naar de kinderen, maar toch inkomsten en controle behouden?
Is een schenking voor een buitenlandse notaris nog mogelijk en voordelig?
Kan iemand zorg dragen voor mijn vermogen, als ik hier zelf niet meer toe in staat ben?

Herkenbaar? Vanaf nu kunnen we u helpen.

Denkt u ook na over deze belangrijke kwesties?
Dan behoort u tot onze groep cliënten die op zoek zijn naar professioneel advies om familie- en vermogenszaken tijdig te regelen.
Pro-activiteit is in deze materie van onschatbare waarde, reactiviteit kan zware gevolgen hebben – dat moeten we bij Van Steenbrugge Advocaten helaas tè regelmatig vaststellen.
Daarom beslisten we onze diensten uit te breiden, en een expert vermogens- en successieplanning in huis te halen.

Stefan De Plus, counsel met jarenlange binnen- en buitenlandse ervaring op dit domein, maakt sinds kort deel uit van ons team. En daar zijn we erg blij om.

Maak een afspraak om zicht te krijgen op uw vermogenssituatie en hoe u die optimaal kan laten evolueren.Stefan-5668-2-e1601541400922.jpg

“Meer dan ooit is het aangewezen om de eigen familiale situatie te gaan optimaliseren in functie van de veranderende fiscaliteit en wetgeving. Op basis van een digitale ‘foto’ van uw persoonlijke situatie, kunnen wij perfect tonen wat er naar wie gaat en wie wat betaalt indien er sprake zou zijn van een (plotseling) overlijden.
Aan de hand daarvan kunnen specifieke mogelijkheden tot optimalisatie worden voorgesteld en geïmplementeerd. Zo bent u voorbereid en heeft u gemoedsrust over uw persoonlijke situatie.
Wij staan u daar graag in bij.”handtekening-SDP-e1600793612556.png

Stefan De Plus
stefan.deplus@vsadvocaten.be
+32 (0)9 269 10 67