Ben jij de witte raaf?

VSAdvocaten staat niet alleen gekend voor zijn ervaring in het strafrecht maar kan ook terugvallen op een jarenlange expertise in het ondernemings- en sportrecht.

Op dit ogenblik zijn wij op zoek naar een advocaat om ons team ondernemingsrecht te versterken. Wij zoeken iemand die niet alleen kan terugvallen op een ruime ervaring in het vennootschapsrecht (minstens 5 jaar ervaring) maar vooral ook iemand die met veel passie en overtuiging mee wil schrijven aan het volgende hoofdstuk van het bijzondere verhaal van VSA. Dat verhaal is een verhaal van professionele gedrevenheid en “champions league” dienstverlening (“onmogelijk” staat niet in ons woordenboek!), maar ook een verhaal van uitzonderlijke team spirit en van maatschappelijke betrokkenheid.

Ons kantoor is jong maar groeit snel door een steeds terugkerend en tevreden clienteel. We tellen ondertussen 20 gemotiveerde advocaten die allen ondersteund worden door een bijzonder toegewijd administratief team. We hechten veel belang aan een cultuur waarin iedereen binnen ons team tot het uiterste gaat voor zowel collega’s als cliënten.

De witte raaf die wij zoeken is een advocaat met zin voor initiatief, die zich in onze waarden en ingesteldheid herkent, en die het engagement wil aangaan om een trekker te worden binnen onze ondernemingscel.

We bieden evident een competitieve verloning en statuut naargelang de ervaring. Daarnaast zetten we van meet af aan in op het in kaart brengen van jouw persoonlijke doelstellingen zodat ons kantoor en haar leden kunnen helpen deze zo snel mogelijk te realiseren.

Voel jij je aangesproken?

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar tina.tavernier@vsadvocaten.be

Elke sollicitatie wordt uiteraard discreet behandeld.